top of page
Kitiya.jpg

Nieuws - Persberichten

Persbericht 

Chiang Mai, 31 maart 2024 - In het licht van recente verwarring die bij enkelen is ontstaan omtrent de naamgeving van onze onderneming, wensen wij, Boshuizen & Jaipal Car Export Co., Ltd., enige opheldering te bieden. Als jong bedrijf uit Thailand, brengen wij een team van experts samen met een rijke achtergrond van meer dan 10 jaar in de auto- en exportindustrie. Ons bedrijf, geleid door Kitiya Boshuizen, is trots op zijn integriteit en professionaliteit.

Het is belangrijk te benadrukken dat de keuze voor onze bedrijfsnaam, die de familienamen Boshuizen en Jaipal omvat, uitsluitend gebaseerd is op onze familienamen; respectievelijk mijn eigen achternaam en die van mijn schoonmoeder, Lia Jaipal. We willen duidelijk maken dat er geen zakelijke of persoonlijke banden bestaan met enige organisatie of personen (die dezelfde naam dragen) in Suriname.

Voor diegenen die meer informatie wensen of eventuele vragen hebben, nodigen we u uit om contact op te nemen via de telefoonnummers op onze officiële website: www.boshuizen-jaipal-carexport.com/contact.

Wij waarderen uw begrip en vertrouwen in deze kwestie en zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste standaarden van transparantie en professionaliteit in onze bedrijfsvoering.

Met vriendelijke groet, 

Kitiya Boshuizen, Managing Director 

Mobile  +66 917 768 824 (GMT+6)

Boshuizen & Jaipal Car Export Co., Ltd.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page