top of page

Welkom bij Boshuizen & Jaipal Car Export!

Bij Boshuizen & Jaipal Car Export begrijpen we dat vertrouwen een belangrijke factor is bij het kiezen van een betrouwbare partner voor het exporteren van auto's. Wij zijn er trots op dat we een familiebedrijf zijn die zijn wortels heeft in

Nederland, Thailand en Suriname.

 

Ons team van lokale inkopers, keuringsinspecteurs, technici en exporteurs in Thailand hebben meer dan 10 jaar ervaring in het aankopen van auto’s, export van onderdelen en accessoires. Vanuit onze service faciliteiten in Nederland, Thailand en partners in Suriname bieden u de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan.

 

Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie hebben we een solide netwerk opgebouwd dat ons in staat stelt om auto's van verschillende merken en modellen wereldwijd te exporteren. Of u nu een enkele auto wilt exporteren of een volledige vloot, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

 

Onze onderneming heeft zich altijd gericht op het bieden van een naadloze en transparante exportervaring. We nemen de tijd om uw specifieke wensen te begrijpen en werken nauw met u samen om aan al uw eisen te voldoen. Onze hooggekwalificeerde medewerkers begeleiden u stap voor stap door het exportproces, van het papierwerk en de douaneformaliteiten tot het veilig verschepen van uw voertuigen naar de gewenste bestemming.

 

Bij Boshuizen & Jaipal Car Export geloven we in vriendschappelijke relaties met onze klanten. We spreken uw taal en streven ernaar om een partnerschap op te bouwen op basis van vertrouwen, betrouwbaarheid en uitstekende service. Onze klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het exporteren van auto's, hoeft u niet verder te zoeken. Boshuizen & Jaipal Car Export Co, Ltd. staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het veilig en efficiënt exporteren van uw auto's naar elke bestemming ter wereld.

bottom of page