top of page

Transport

Er zijn verschillende manieren om een auto te vervoeren naar de nieuwe bestemming. Je kunt de auto via een container laten verschepen, de auto zelf verschepen of met de roll-on/roll-off methode.

Wij verschepen jouw auto op drie verschillende manieren op basis van FOB (Free on Board) vanaf Bangkok. Bel, chat of email ons voor een advies en offerte op maat.

1 Roll on Roll of (RoRo)

RoRo-schepen hebben ingebouwde of aan de wal geplaatste opritten of aanlegsteigers waarmee jouw auto in de haven efficiënt op en van het schip kan worden gereden. Daarnaast kunnen RoRo-schepen voertuigen met grote afmetingen en gewichten gemakkelijk transporteren. Het is vaak goedkoper om op deze manier uw auto te vervoeren.

 

 

2 Een auto per container.

Jouw auto zal in een container ingeladen worden en op een veilige manier vastgemaakt en vervoerd worden. Een voordeel is dat jouw auto veilig is voor diefstal, een nadeel is wel dat dit de duurste variant van vervoeren is.

 

 

3 Meerdere auto's in een container.

Voor autohandelaren en importeurs is het verschepen van meerdere auto's in een 40 foot container ook een optie. Dankzij z’n laadgewicht van 27 ton en een volume van maximaal zo’n 70 kuub kun je er zelfs 5 normale auto’s, 3 SUV’s / pick-up trucks of 6 tot 8 kleine auto’s in een container verschepen.

De kosten om jouw auto(s) te verschepen zijn erg verschillend. Dit is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Gewicht van de auto; een grote SUV is vanzelfsprekend duurder dan een lichte compacte auto.

  • Een of meerdere auto's in een container / container grootte.

  • Afstand; hoe groter de afstand, hoe duurder het transport.

  • Moment van verzending; ook in de zeevaart verschillen prijzen per seizoen. In de winter is het goedkoper dan in de zomer bijvoorbeeld.

bottom of page