top of page

Zelf Importeren

Ons team helpt jou graag bij het zelf importeren. Zodra je auto op transport is naar zijn bestemming is het ook tijd om je alvast voor te bereiden op de invoering van de auto. Lees je alvast in wat er geregeld moet worden. Je hebt toch een paar weken de tijd! Als je al voorbereid bent, kun je direct beginnen met het regelen van een aantal zaken. Zo hoef je er straks niet meer over na te denken. 

Niets is vervelender dan vertraging oplopen omdat er bepaalde documenten missen. Daarom zorgen wij dat van onze kant uit alle benodigde papieren met de auto geleverd worden. Zorg dat je alle benodigde documentatie op orde hebt en gelijk kan tonen als het nodig is. Denk hierbij aan de kentekenpas, tenaamstellingscodes, kentekenplaten van de auto, verzekeringspapieren van de vervoerder en een geldig legitimatiebewijs.

Maak tijdig contact met de lokale inklaarder. Heeft u geen (vaste) inklaarder In uw netwerk? Wij adviseren u graag en brengen u in contact met een professionele inklaarder die u compleet ontzorgt en het importeren tot een relaxte ervaring maakt. Wilt u uw auto bij de inklaarder ophalen? Dat kan. Wilt u hem voor de deur afgeleverd krijgen?, no spang, dat regelt hij.

Bij het invoeren zijn ook invoerrechten (belastingen) die betaald moeten worden door jou. Het bedrag varieert per land, de waarde + CFI (cost, freight, insurance) en per type auto. Wil je weten wat de invoerrecht  voor jouw landen zijn, bel, chat of e-mail ons. Wij hebben vaak de actuele informatie per land voor handen.

.

bottom of page